O NAMA

TVRTKA Miškić BUS d.o.o.

Stvaranje tradicije kakvu poznajemo danas započelo je još 1995. godine Danas je Miškić bus d.o.o. izrasla u modernu tvrtku koja rješava probleme koje donosi poslovanje u suvremenom poslovnom okruženju. U privatnom je vlasništvu sa sjedištem u Širokom Brijegu i njezina osnovna djelatnost je prijevoz putnika. Neprestanim ulaganjem u vozni park i proširenjem usluga tvrtka doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu. Kako je prometni sektor vrlo dinamičan i stalno postavlja nove izazove Miškić bus proširuje svoje poslovanje.

Danas Miškić bus nudi i usluge marketinga, najam vozila, turističku agenciju, benzinsku postaju, te servis za održavanje i pranje vozila. Tvrtka neprestano ulaže u novi vozni park i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika kako vozača tako i prometnog stručnog osoblja.

KNJIŽARA - COPY SHOP

CAFFE - BAR

FAST - FOOD

ZAŠTO SE VOZITI SA NAMA

MIŠKIĆ BUS d.o.o.

Vozila koja pružaju udobnost vožnje

Uz nas doživite užitke putovanja

Lijepe uspomene sa putovanja

Dobar provod i zabava

Sigurnost i pouzdanost u vožnji

Organiziranje grupnih i individualnih putnih aranžmana

Putovanja u potpunosti prilagođena željama putnika

Organiziranje jednodnevnih izleta

Organiziranje maturalnih putovanja

Organiziranje kongresa, sajmova i ostalih poslovnih putovanja

Naše osoblje rado će Vam dati savjete za putovanje i pomoći pri planiranju putovanja jer svakom klijentu poklanjamo posebnu pažnju. Nudimo usluge najma autobusa visoke turističke kategorije za prijevoz putnika u zemlji i inozemstvu. Naša vozila Man, Temsa, Isuzu, Neoplan, Otokar, Setra, Renault imaju različit broj sjedala i izdajemo ih prema Vašim željama i potrebama. Svi autobusi opremljeni su klima uređajima, audio – video opremom i zadovoljavaju najviše standarde. U svim vozilima putnik je dodatno osiguran od posljedica nesretnog slučaja.

Naši vozači uz višegodišnje iskustvo učinit će Vaš put do cilja bezbrižnim sigurnim i udobnim.

Osim najma autobusa nudimo usluge Rent-a car

+ 387 39 706 561

Fax + 387 39 703 083

info@miskicbus.com

Antuna Mihanovića 25d

88220, Široki Brijeg
Miskic Bus d.o.o. © 2016. Sva prava pridržana